Noticias

12 de agosto de 2011

Ingesom visita la Fira Internacional Aqua Nor 2011 a Noruega

La fira Internacional Aquanor se celebra cada dos anys en Tronheim, Noruega, i és una de les més importants per al sector de l’aqüicultura. Al llarg dels seus 30 anys d’experiència, les últimes edicions han rebut en total a 15.000 visitants de 50 nacionalitats, i a 300 expositors que representen a més de 600 fabricants i proveïdors.

A causa de la importància de l’esdeveniment, el Clúster d’Aqüicultura de Catalunya (AqüiCAT) ha organitzat una jornada de tres dies en la qual a més de visitar la fira Aqua Nor, també està prevista una reunió amb l’únic Cluster noruec del salmó AkvARENA i investigadors de SINTEF, una organització d’investigació independent molt important a nivell europeu.

aquanor_feria

La delegació espanyola està formada per un grup de 15 persones, que representen a empreses integrants del Clúster AqüiCAT, com són INGESOM, IRTA, ACC1O, Aqüicultura els Alfacs, Macfont i Tecnovit entre altres.

Amb aquesta missió empresarial, el Clúster AqüiCAT i totes les empreses que ho formen pretenen promoure estratègies que generin avantatges competitius en la indústria de l’aqüicultura.

Noticias Relacionadas