Noticias

12 de enero de 2011

Ingesom participa al III Congrés Obert i Virtual Castelló 2020

Les empreses tecnològiques castellonenques aposten per les sinergies empresarials per millorar la competitivitat i productivitat.

En el marc del III Congrés Obert i Virtual Castelló 2020 s’ha celebrat el 28 de novembre de 2011 la vuitena sessió dedicada a les Noves Tecnologies en la Universitat Jaume I. La taula rodona ha estat moderada per Paco Negre, director de ESPAITEC, acompanyat per Gonzalo Fuster, gestor de projectes de Bioval; Ángel Gallardo, director general de Openmedia Solutions; Alfonso Marco, secretari general de ESTIC; Jorge Murria, gerent de INGESOM i Antonio Querol, project manager de KERAjet.

jorge_castello2020

La sessió s’ha iniciat amb unes primeres paraules de Paco Negre, Director General de ESPAITEC, presentant als ponents i explicant l’organització de la sessió, que ha constat de quatre parts diferenciades com han estat el marc de referència inicial dels subsectors tecnològics presents en la taula rodona, els problemes de cadascun d’ells així com les seves oportunitats de negoci i finalment la necessitat d’establir sinergies i col·laboracions entre tots.

Una vegada finalitzades les aportacions dels ponents, les idees més repetides han estat la necessitat de comunicació, divulgació i col·laboració, a més de seguir promovent a les empreses innovadores amb alt potencial de creixement.

Per ampliar la informació sobre el III Congrés Obert i Virtual Castelló 2020:

 

•    Nota de prensa divulgada por la organización del congreso

•    Los sectores tecnológicos apuestan por las sinergias empresariales – elperiodic.com

•    Las nuevas tecnologías generan beneficios a las empresas en plena crisis económica – elperiodicomediterraneo.com

castellon 2020

Noticias Relacionadas