Noticias

21 de diciembre de 2010

INGESOM, empresa emprenedora e innovadora, entrevistada per CEC

La Confederació d’Empresaris de Castelló és una entitat sense ànim de lucre que representa a la majoria de les empreses de la província.
Entre les nombroses vies de comunicació que utilitza el CEC, es pot trobar al mercat una revista que es distribueix físicament a totes les empreses de la província, i a més un butlletí online, disponible per a tots els interessats a la pàgina web.
Un dels apartats fa referència a empreses emprenedores i innovadores dins de Castelló, de diversos sectors però amb un punt en comú, tenir un projecte creat i implantat al mercat.
En els últims nombres de la revista, el CEC a través d’Espaitec (Parc Científic, Tecnològic i Empresarial de Castelló) està duent a terme una iniciativa per la qual totes les empreses associades al parc poden presentar la seva empresa juntament amb els projectes més innovadors que els permeten una clara diferenciació respecte a les altres empreses.
En el nombre de novembre de la revista del CEC, Ingesom ha estat triada per donar a conèixer la seva trajectòria dins del mercat, així com també, el projecte més nou que ha desenvolupat per al sector de l’aqüicultura.
Aquest projecte es denomina Zenaqua, i és una solució integral i innovadora per als centres aqüícoles duta a terme per Ingesom, el factor diferenciador dels quals és la centralització del control i de la supervisió de tots els elements que componen la instal•lació, com són els mòduls de recirculació d’aigua i els alimentadors dels peixos entre molts altres.
Amb la comercialització de la solució integral Zenaqua, Ingesom dóna un nou pas en el sector de l’aqüicultura, que busca a més de satisfer les necessitats que demanden els centres aqüícoles, proporcionar la tranquil•litat i seguretat que aporta tenir tots els elements baix control.

Veure article complet.

Noticias Relacionadas