Noticias

28 de junio de 2011

El CEEI atorga a INGESOM el premi a la millor Trajectòria Empresarial 2011

El CEEI (Centre Europeu d’empreses Innovadores) de Castelló és una associació privada sense ànim de lucre, la seva principal funció és el suport a pimes i emprenedors per impulsar el desenvolupament econòmic i social de la província a partir d’un element clau, la innovació a la Comunitat Valenciana.

Cada any el CEEI al costat del IMPIVA, Institut Valencià de la Mitjana i Petita Indústria, celebra un lliurament de premis on es pretén fomentar el l’emprenedurisme, la innovació i la consolidació empresarial.

Les empreses participants poden accedir a dues categories, Creació d’empresa i Trajectòria Empresarial.

Socios INGESOM

En aquest any, el premi CEEI-IMPIVA 2011 a la millor Trajectòria Empresarial ha estat per a INGESOM, que va iniciar la seva activitat d’automatització industrial i desenvolupament de Software en 2006. Aquesta distinció reconeix l’esforç d’empreses innovadores de la província, amb l’objectiu de potenciar el teixit socioeconòmic i diversificar les activitats empresarials.

El premi Creació d’empresa ha recaigut per a l’empresa SOFISTIC TELEMATIC SECURITY, consultora de base tecnològica i especialitzada en Seguretat TIC. A més, es van atorgar diversos accésits per a les empreses Ninja Fever i Protocas 3D.

És la segona ocasió en la qual el CEEI té en compte a INGESOM en el lliurament d’un premi, ja que en 2007 també va rebre un esment especial del jurat al millor projecte empresarial de 2006, on es va valorar l’aposta per la innovació en l’automatització i Sofware.

Per ampliar aquesta notícia es poden consultar els següents mitjans:

Noticias Relacionadas