Noticias

11 de septiembre de 2012

Alberto Fabra ha presidit la inauguració de l'edifici ESPAITEC 2

El Parc Científic, Tecnològic i Empresarial ha inaugurat el seu segon edifici el passat dilluns 10 de setembre a les 18.00 hores. El Centre d’Intercanvi de Coneixement i Innovació, o ESPAITEC 2, està situat també al campus de la Universitat Jaume I.

El President de la Comunitat Valenciana, el Sr. Alberto Fabra ha presidit l’acte inaugural juntament amb els màxims representants de Castelló: el Sr. Vicent Climent Jordà, Rector de la Universitat Jaume I, el president de la Diputació, Javier Moliner, la delegada del govern, Paula Sánchez de León i l’alcalde, Alfonso Bataller, entre altres autoritats.

inauguracion fabra espaitec2

El nou edifici Espaitec 2 permet acollir en plena ocupació vint empreses innovadores d’alta tecnològia en fase d’acceleració i creixement. 
En l’actualitat, cinc empreses de base tecnològica estan realitzant la seva activitat en les noves instal·lacions: Ingesom Automatització i Software, ActualTec Innovación Tecnológica, Mediciones y Corrosión, Biótica Bioquímica Analítica i Sofistic Telematic Security.
Durant la seva intervenció, el president ha destacat que ESPAITEC ja és un referent en tecnologia, innovació i emprendiment a Castelló que compta amb 39 empreses, factura 72 milions d’euros i manté 360 llocs de treball. Així mateix, ha assenyalat que les universitats de la Comunitat Valenciana són grans productores d’investigació i les empreses s’han de beneficiar de tot aquest resultat per créixer i consolidar-se.

 

Per ampliar l’informació:

Noticia en ESPAITEC

Alberto Fabra asiste a la inauguración del ESPAITEC 2 en la Universitat Jaume I. El Mundo.es

Fabra afirma que la Comunitat Valenciana es un enclave estratégico para poner en marcha nuevas iniciativas empresariales que generen empleo. Elperiodic.com

Veure Vídeo:

Fabra inaugura un centre d’intercanvi de coneixement entre universitats, empreses i administració. Rtve.es

Noticias Relacionadas